| Şebnem Ferah | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
quéér Admin
Mesaj Sayısı : 370 Yaş : 31 Nerden : İstenilen yerden... Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: Şebnem Ferah Paz Ocak 04, 2009 2:08 pm | |
| Bırak Kadının Olayım
Bu şarkı bir haykırış bir öpücük sıcak bir kış Bir demet gül bir dokunuş Bu şarkı bir yalvarış bitmesin sürsün bu düş Sen de düşün sen de konuş
Nereye gider bu aşk Nereye dur gitme Bırak kadının olayım | |
|
| |
quéér Admin
Mesaj Sayısı : 370 Yaş : 31 Nerden : İstenilen yerden... Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: Buqün Paz Ocak 04, 2009 2:09 pm | |
| Bugün
Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde Aşk şarkısı değil bu geldi içimden Gülümse birkez benim için eğer duyuyorsan Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine Çiçeğim ol gel aç yine rüzgar ol.. | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Daha İyi Olamaz Mıydı? Paz Ocak 04, 2009 2:10 pm | |
| Daha İyi Olamaz Mıydı?
Ben otuz yaşında hayatın ortasında Küçücük şeylerle mutlu olmanın peşinde Bazen bir şarkıda bazen de sokaklarda Hayat bulan genç bir kadınım
Sen erkektin ben de kadın Gittiğinde yarım kaldım sandığım Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim
Ardında bıraktığın karmaşayı Kökünden tamamen kazıdım Biraz uzun sürdü ama adeta yenilendim
Bir kahve içseydik Sarılarak ayrılsaydık Daha iyi olmaz mıydı?
Kaldığın bir otelden Ayrılır gibi gitmeseydin Daha iyi olmaz mıydı?
Sözü hiç uzatmadan Doğruları söyleseydin Daha kolay olmaz mıydı?
Ayrılmak yeterince zor Bunu zaten biliyordum Ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin
Daha iyi olmaz mıydı?
Ben başı önünde rüzgar nerden eserse "Evet" diyen biri olamam İçimden gelen sesi dinlerim durmadan İster çok güçlü ol ister kahraman
Ben istemez miydim seni andığımda gülümseyebilmeyi Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin Sahibin değildim sadece sevgilindim | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Paz Ocak 04, 2009 2:13 pm | |
| Artık Kısa Cümleler Kuruyorum
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle
| |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Okyanus Paz Ocak 04, 2009 2:13 pm | |
| Okyanus
Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek
İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde "Bak" diyor sadece burdan
"Bırak" diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle "Olmaz" diyor tutup ayak bileğimi
Şimdi Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek
"Bak" diyorum koca dünyaya Burdan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek
Bir ileri bir geri her adım Bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek
Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Bir Kalp Kırıldıqında C.tesi Ocak 24, 2009 9:45 am | |
| Bir Kalp Kırıldıqında
Bir oyun oynayalım mı Herkes açsın kalbini Oyun oynayalım mı
Bir oyun oynayalım mı Herkes söylesin adını Oyun oynayalım mı
Her kalp bir büyük dünya Ve bir kalp kırıldıqında Hayata dair ne varsa üzerinde O dünyanın başlar yok olmaya
Bir kalp kırıldıqında Denizler kurur toprak küser Denqe kalmaz o dünyada
Her kalp kırıldıqında Bir yerlerde yolculuk başlar Mavi renkten siyahlıqa Her bir kalp kırıldıqında
Bir oyun oynayalım mı Çocuklar gibi beraber Oyun oynayalım mı
Bir oyun oynayalım mı Kırmayalım birbirimizi Oyun oynayalım mı
Her kalp ayrı bir dünya Ve bir parça kristal aynı zamanda Bir de bilmeyerek deqil ama bilerek kırılmışsa Artık acı da duymaz başlar yok olmaya | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Ay Işıqında Saklıdır C.tesi Ocak 24, 2009 9:47 am | |
| Ay Işıqında Saklıdır
Ay ışıqı gözlerinde sımsıcak Kalbimde bir qece ve yalnızlık. Işığı qizler karanlığı Yok olmaz qölqeler
Ay ışıqında saklıdır Ay ışıqında saklıdır
Yüzünde son defa bir öfke Sonsuz bir bekleyiş son bulmuş. Yaş temizler acıları Yok olmaz izleri
Ay ışıqında saklıdır Ay ışıqında saklıdır | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Ben Bir Mülteciyim C.tesi Ocak 24, 2009 9:50 am | |
| Ben Bir Mülteciyim
Ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok
Tüm hayalerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği bir yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışçasına Görünebildiği bir yerdeyim
Ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok bu güçten daha büyük güç yok
Artık eminim her şey içimde filizlenip istersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı Başka yüreklerde mutlu olmadım yaşayamadım
Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne de arka ön ister yaşa ister sön
Ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim
Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Bu Sabah C.tesi Ocak 24, 2009 9:51 am | |
| Bu Sabah
Bu sabah uyandığımda ağladığımı farkettim Şaşırmıştım gözümden akan bu yaşlara Aşık mı olmuştum? Bir türlü karar veremedim Geriye dönüp düşündüğümde
Sen gelirdin aklıma İçimi bir huzur kaplardı Kalbim duracak gibi olur Seni düşünüp vazgeçerdi
Bu sabah uyandığımda Aşık olduğumu farkettim Hayran kalmıştım Aşık olmaya Hayatın tadını farkettim Hayat denince artık bana
Sen gelirdin aklıma İçimi bir huzur kaplardı Kalbim duracak gibi olur Seni düşünüp vazgeçerdi
Bir sabah uyandığımda yanımda olduğunu farkettim Başbaşa verdiğimizi Ve benim nefesim olduğunu farkettim Her nefes aldığımda
Sen gelirdin aklıma İçimi bir huzur kaplardı Kalbim duracak gibi olur Seni düşünüp vazgeçerdi | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar C.tesi Ocak 24, 2009 9:52 am | |
| Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar
Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek Her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin
Öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek Rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin
Bu bir rüya bu bir dua Ne dersen de, öyle olsun
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla, sezgiyle
Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; Canımı yakardılar Acıtırdılar
Öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek Aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin
Bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi Kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni
Bu bir rüya bu bir dua Ne dersen de, öyle olsun
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla, sezgiyle
Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; Canımı yakardılar Acıtırdılar | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Dünya C.tesi Ocak 24, 2009 9:53 am | |
| Dünya
Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya şişede şarap gibi Yorgun bir kadın gibi Yalnız mısın dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da Günler boyu kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Herkes Bilsin İstedim C.tesi Ocak 24, 2009 9:56 am | |
| Herkes Bilsin İstedim
Herkes bilsin istedim Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim Aşk böyleyse sevmeyin sevmeyin beni Zaman dursun istedim bugün pesettim ben Herkes sussun istedim masal olayım ben | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Geri: Şebnem Ferah C.tesi Ocak 24, 2009 9:59 am | |
| Günaydın Sevgilim
Günaydın sevgilim... Keşke hayat hergün böyle Senle dolu aşkınla dolu olsa Keşke hayat hergün böyle Senle başlasa sürpriz dolu olsa Hep böyle cömert kibar davransa Bizi üzmeden başbaşa bıraksa Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Kahvaltıdan önce Biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp Bütün gin film izleyelim mi Keşke güneş hergün böyle Sımsıcak pırıl pırıl olsa Keşke herkes hergün böyle Kıpır kıpır hayat dolu olsa Herşey yolunda gitse durmasa Üzüntüler upuzun bir tatile çıksa Günaydın sevgilim Ne güzel birgün değil mi Kahvaltıdan önce Biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel birgün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp Bütün gün film izleyelim mi Günaydın sevgilim... | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Korkarak Yaşıyorsan C.tesi Ocak 24, 2009 10:27 am | |
| Korkarak Yaşıyorsan
Öyle bir hayat yaşadım ki Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki Okudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki Söz ver kendine Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki Söz ver kendine Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Yeniden Doğup Gelsem C.tesi Ocak 24, 2009 10:28 am | |
| Yeniden Doğup Gelsem
Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzün masmavi çığlıklar gökyüzünde Al beni yanına dünyadan koru Yeniden öğret dünyadaki yolu tanrım
Hayalim var ümidim çok Sebebim var dönüşüm yok
Yeniden doğup gelsem Çocuk kalır büyümezdim Açılan penceremden Yine seni severdim
Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzün masmavi çığlıklar gökyüzünde Al beni istersen korkum içimde Umudum isyanda isyanım karanlıkta | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Oyunun Sonu C.tesi Ocak 24, 2009 10:29 am | |
| Oyunun Sonu
Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: O Dünyada C.tesi Ocak 24, 2009 10:29 am | |
| O Dünyada
Bak şunlara güzel değil mi..? İnanmak güç ya hepsi benim mi..? Bunları bir de sen gel, gör desem gelir mi..? İstediğini sor, kimse bilmiyor İşte hazinem kimse inanmıyor Bunları bir görseler "yoo" Anlamazlar ki... Asla bilmediğim bu şeyler nedir..? Ama onlar benim hazinem..! "tamam kaç tane olsun..? 20 mi..?" Gerçekler bunlar değil aslında... İsterdim o insanlarla eğlenmeyi Onunla dans etmeyi Gezerler kumda "peki ya biz..? yoo işte..!" Gidilmez yüzgeçle uzağa,gerekir ayaklar yürümek için Bir de o şey var ya..?! "neydi o kelime..?" "sokak..!" Orda olmak, koşabilmek, her an güneşi görebilmek, Senin yanında olabilsem O dünyada... Neler vermem bu denizden çıkmak için ben, Kumsalda bir gün gezmek için neler vermem.. O insanlar anlayışlı, Onlar severler kızlarını Artık yetti, Zaman geldi Aşığım ben..!! Ne yaparlar, öğrenmeliyim bilmeliyim bazı cevapları Nedir ateş ve neden Neydi o yanan..? Bekliyorum kavuşmayı, Orada bir ömür yaşamayı Senin yanında,olabilsem O dünyada.. | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Saatim Çalmadan C.tesi Ocak 24, 2009 10:30 am | |
| Saatim Çalmadan
Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış heryer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Dallı budaklı Baharı bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okur musun söyle Yüreğimde herşeyin, koruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış heryer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Dallı budaklı Suyumu bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okur musun söyle Yüreğimde herşeyin, koruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Yemen Türküsü C.tesi Ocak 24, 2009 10:31 am | |
| Yemen Türküsü
Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede ölüm yok bu ne figandır Şu yemen elleri nede yamandır.
Anu Yemendir Gülü çemendir Giden gelmiyor Acep nedendir.
Burası Muştur Yolu yokuştur Giden gelmiyor Acep ne iştir.
Mızıka çalınır düğün mü sandın Al yeşil bayrağı gelin mi sandın Yemene gideni gelir mi sandın.
Burası Muştur Yolu yokuştur Giden gelmiyor Acep ne iştir.
Kışlanın önünde redif sesi var Bakın çantasında acep nesi var Bir çift kundurayla bir de fesi var.
Burası Muştur Yolu yokuştur Giden gelmiyor Acep ne iştir. | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Masal Prensesi C.tesi Ocak 24, 2009 10:31 am | |
| Masal Prensesi
Coşkularla taşan Ümitlerle dalgalanan Hayeller masallar Hep güzeldir
Boş umutlarla Yalan duygularla Doğrular gerçekler Hep acı gelir
Tüm aşklar onun hayellerinde gizli Bak geldi masal prensesi
Tüm tutkular onun masallarında gizli İşte orda masal prensesi
Tüm yaşamlar onun rüyalarında gizli
Çünkü o masal prensesi
Çünkü o tutkunun esiri
Çünkü o aşkın efendisi
Çünkü o rüyalar perisi
Çünkü o masal prensesi
Çünkü o... | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Oyunun Sonu C.tesi Ocak 24, 2009 10:34 am | |
| Oyunun Sonu
Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem C.tesi Ocak 24, 2009 10:34 am | |
| Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem
Suyun derinliği aynıydı <br>Ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu <br>Bütün yapraklar sararıp düşecekti <br>Ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı <br>Bütün aşklar çok büyük olacaktı <br>Ama en büyük bizimkisi diyecektik <br>Her bir insan eşsiz olacaktı <br>Ama hep kendimizi en değerli zannedecektik <br>Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına <br>Önce senin ellerin kirlenecek <br>Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine <br>O yürekte hep yerin olacak <br>Sana bilmediğin bir şey söyleyemem <br>Ben de hiçbir şey bilmiyorum <br>Ne kadar iyilik varsa hepimiz için <br>Hepsini dileyip gerisine direniyorum <br>Çok sonraları fark edecektik <br>İyilik temizlik bile göreceli olacaktı <br>O kadar hızlı kirlenecektik ki <br>Masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı <br>Korkuyor musun senden farklı olan her şeyden <br>Korktuğun şey kendi içinde büyüyecek <br>Ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına <br>Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Nereye Kadar? C.tesi Ocak 24, 2009 10:35 am | |
| Nereye Kadar?
Hiç olmaz sandığım Herşey birdenbire oldu Daha ne oluyor derken Beni de hayat her yerimden vurdu Hiç susmaz sandığım Kalpler birdenbire sustu Daha ne oluyor derken Beni de hayat bir kez daha vurdu Günlerdir uykum yok Hayat buysa artık gücüm yok Daha kaç kez vurulmam Nereye kadar güçlü olmam Daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta Daha ne kadar gücüm var Kaybettiğim şeyler var Daha ne kadar borcum var benim hayata Çok sağlam sandığım Herşey birdenbire çöktü Daha ne oluyor derken Beni de hayat bir kez daha vurdu Günlerdir uykum yok Hayat buysa artık gücüm yok Daha kaç kez vurulmam Nereye kadar güçlü olmam Daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta Daha ne kadar gücüm var Kaybettiğim şeyler var Daha ne kadar borcum var benim hayata | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Sil Baştan C.tesi Ocak 24, 2009 10:36 am | |
| Sil Baştan
Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi
Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak [2x]
Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben
Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak [2x] | |
|
| |
quéér Admin
| Konu: Ünzile C.tesi Ocak 24, 2009 10:36 am | |
| Ünzile
Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi
Varmadan sekizine Ergin oldu ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın ünzile
Yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor Dayaktan uslanalı Hiçbirşey sormuyor
Korkar durur gitmez Köyün en son çitine İnanır o sınırda Dünyanın bittiğine
Ünzile insan dölü Bilinmezlere gebe Sırların mihnetini Yükleyip de beline
Varmadan sekizine Ergin oldu ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın ünzile | |
|
| |
| Şebnem Ferah | |
|